ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΕΜΠΕΙΡΙΑ + ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η Real Estate & Κατασκευαστική Εταιρία, Diamantis Real Estate, έχει χτίσει τη φήμη της στις αξίες του επαγγελματισμού, της καινοτομίας, της εμπειρογνωμοσύνη και της ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλεια. Κάθε έργο έχει προγραμματιστεί σχολαστικά ως μέρος μιας προσεκτικά μελετημένης στρατηγικής, με επίκεντρο την απόδοση μίας εξαιρετικής δουλειάς.

Η εταιρεία κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ιδιωτικές κατοικίες, ενώ επίσης αναλαμβάνει την αποκατάσταση και ανακαίνιση παλαιότερων κτισμάτων. Θέτει το πρότυπο στην πολυτελή κατασκευή κατοικιών, συνδυάζοντας την υψηλή ειδίκευση και δεξιοτεχνία με πρωτοποριακές τεχνικές και γνώσεις. Είτε το έργο σας απαιτεί πολύπλοκη τεχνολογία ή ιδιαίτερες τεχνικές, η έμπειρη ομάδα μας προσαρμόζει την ιδανική στρατηγική, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία στον πελάτη σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής.
Με το πέρασμα των ετών, η εταιρεία έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί ανάλογα με τις αλλαγές που ακολούθησε η κατασκευαστική βιομηχανία και πώληση ακινήτων στην Κεφαλονιά. Έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε ως μία από τις πιο γνωστές εμπορικές επιχειρήσεις στο νησί και χρησιμοποιούμε τους πόρους μας ώστε να γίνουμε οι καλύτεροι κατασκευαστές κατοικιών στο νησί.

Πιστεύουμε ότι η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αξιοπιστία, θα μας δώσει τη δυνατότητα να φέρουμε ένα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και δεξιοτεχνία στον κατασκευαστικό τομέα.