Δείτε περισσότερα

Μεσιτικο & Κατασκευαστικο Γραφειο

Diamantis Real Estate - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η Real Estate & κατασκευαστική εταιρεία, Diamantis Real Estate, σας καλωσορίζει και σας υπόσχεται να σας ταξιδέψει μέσα από τα πιο όμορφα μέρη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, παρουσιάζοντας θεαματικά ακίνητα, αποκλειστικά κτήματα, και τις νεώτερες εξελίξεις γύρω από το νησί. Ως μέρος της επιχείρησης, η εταιρεία προσπαθεί να είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας, προωθώντας τα ωραιότερα σπίτια και οικόπεδα της Κεφαλονιάς.

Η ισχυρή ομάδα διαχείρισης και οι επαγγελματίες της Diamantis Real Estate εργάζονται για να σας φέρουν την καλύτερη απεικόνιση των διαθέσιμων ακινήτων. Η εταιρεία βελτιώνεται συνεχώς προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή των αλλαγών της βιομηχανίας και να παρέχει την καλύτερη εμπειρία στον πελάτη.

Είτε ψάχνετε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, το ιδανικό σημείο για το εξοχικό σας, μια μοναδική κατασκευαστική ευκαιρία, ή τα τελευταία νέα στην αγορά ακινήτων, η εταιρεία Diamantis Real Estate είναι το κλειδί σε ότι και αν αναζητάτε.

Γιατι να μας προτιμησετε
Γιώργος Διαμαντής
CEO & Founder
Σπίτια πρώτης τάξεως. Υπηρεσία πρώτης κατηγορίας
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση πολλών ετών στην αγορά ακινήτων και των οικοδομικών κατασκευών.
Επιλέξτε τη Diamantis Real Estate και βιώστε το ευρύ φάσμα των διάφορων επιλογών
Στον τομέα των πωλήσεων η εταιρεία ξεχωρίζει γιατί ακολουθεί μια πρόσωπο με πρόσωπο διαδικασίας και επικοινωνία με κάθε πελάτη.
Diamantis Real Estate Kefalonia
Premium Ακίνητα
Επιλεγμενα ακινητα
Περιοχή: Fiscardo
Μέγεθος: 425.20 sq. m.
Τιμή Κατόπιν Επικοινωνίας
Περιοχή: Markantonata
Μέγεθος: 137 sq. m.
Περιοχή: Echinades Islands
Μέγεθος: 5.497.000 sq. m.
Τιμή Κατόπιν Επικοινωνίας