ΜΕΣΙΤΙΚΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εμπειρία.

Η Real Estate & Construction εταιρεία, Diamantis Real Estate, αναπτύσσει και επενδύει σε ακίνητα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή έργων που αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, και τη δημιουργία ενός καταφυγίου για τα όνειρα και τις επιθυμίες τους σε συνδυασμό τη διατήρηση του περιβάλλοντος.
Με δυναμική παρουσία στην Κεφαλονιά, συνεχίζουμε την πορεία μας με την ίδια αφοσίωση και δημιουργικότητα. Το προϊόν μας είναι σχολαστικό και στην πρώτη γραμμή των καινοτομιών αστικού σχεδιασμού.

Ο καλός σχεδιασμός αποτελεί . Με τα χρόνια, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μια βαθιά γνώση του νησιού και των τοπικών κατοικιών. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σπίτια για τις ποικίλες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αστικής κοινωνίας του 21ου αιώνα.

Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία προωθεί την πρωτοποριακή σκέψη που ενθαρρύνει δημιουργικές λύσεις για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορία των προκλήσεων. Κάθε κτίριο ξεχωρίζει αρχιτεκτονικά με μια ταυτότητα στενά συνδεδεμένη με το χαρακτήρα του. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις κατόψεις και τα σχέδια, το ύφος του κτιρίου και τη μεταξύ τους σχέση.

Μας φέρνετε ένα όραμα. Σας δίνουμε την εμπειρία. Μαζί, θα πλοηγηθούμε σε όλη τη διαδικασία ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το σπίτι σας θα αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.
Με τη Diamantis Real Estate, το σπίτι σας μπορεί να είναι πραγματικά μοναδικό.

Γιώργος Διαμαντής
CEO & Founder

Σπίτια πρώτης τάξεως. Υπηρεσία πρώτης κατηγορίας. Από την πρώτη συνομιλία σας μαζί μας, για την τελική αξιολόγηση του νέου σπιτιού σας, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση. Είναι αυτό που καθορίζει τη Diamantis Real Estate πέρα από άλλες.

Επιλέξτε τη Diamantis Real Estate και βιώστε το ευρύ φάσμα των διάφορων επιλογών, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, και τις μοναδικές μεθόδους - όλα στις καλύτερες τοποθεσίες σε όλο το νησί.Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση πολλών ετών στην αγορά ακινήτων και των οικοδομικών κατασκευών. Η εταιρεία μας έχει αφιερωθεί αποκλειστικά με την κατασκευή, μεσιτεία και διαχείριση ακινήτων. Είναι αυτό που αγαπάμε και εργαζόμαστε αποκλειστικά σε αυτό.

Στον τομέα των πωλήσεων η εταιρεία ξεχωρίζει γιατί ακολουθεί μια πρόσωπο με πρόσωπο διαδικασίας και επικοινωνία με κάθε πελάτη. Αυτή είναι η βασική διαφορά μεταξύ της προσωπικής πώλησης και τις εταιρείες που προσπαθούν να κάνουν μαζικές πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών. Πιστεύουμε στην αμεσότητα των πωλήσεων και των ανθρώπινων σχέσεων και όχι μόνο τη διαφήμιση.